Ο Αντώνης Δ. Σκιαθάς σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών, με μεταπτυχιακή προσέγγιση στη συντήρηση έργων τέχνης. Έχουν εκδοθεί αρκετά βιβλία του και 10 ποιητικές του συλλογές, ενώ ποιήματά του έχουν μεταφραστεί σε 11 γλώσσες. Είναι μέλος της εταιρίας συγγραφέων και του Κύκλου Ποιητών.

Συνδιηύθυνε το λογοτεχνικό περιοδικό Ελίτροχος στη δεκαετία του ’90. Μέλος του δικτύου Πολιτιστικών Πρωτευουσών της Ευρώπης στη δεκαετία του 2000. Άρθρα και δοκίμιά του για την ποίηση, τη λογοτεχνία και την ιστορία έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά και εφημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (2011 – 2012). Διαχειρίζεται το ιστορικό αρχείο Α. & Ε. Σκιαθά. Ίδρυσε στην Πάτρα με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ορμή. Επιχειρεί με τον Πολυχώρο Πολιτισμού Επίκεντρο+.

Είναι επίτιμος δημότης στο Δήμο Ν. Πλαστήρα και έχει βραβευθεί πανευρωπαϊκά για την ποίησή του στην Πίζα της Ιταλίας. Είναι μέλος της από το 2001 της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού διηγήματος για τον οικουμενικό ελληνισμό «Αντώνης Σαμαράκης». Είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του ποιητικού διαγωνισμού του Αρχείου Ιστορίας και Τέχνης (Καισάρεια Κοζάνης). Έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται το «Γραφείον Ποιήσεως».

Kυκλοφορούν από τις εκδόσεις μας: